Forsiden
Om NPA
- Styret
- Stambokfører
- Raserepresentanter
Stutterier
Show og utstilling
- Påmelding til utstilling
- Resultater
Hingstekatalogen
Søknader om
navnegodkjenning
Ponniregister (søk)
Statistikk
- Dyr pr. rase
- Bedekninger
- Lisensieringer
Bli medlem
Ponnipool
- Ponni søker rytter/kusk
- Rytter/kusk søker ponni
Ponniraser
- Avlsplan for ponnier
- Connemara
- Exmoor
- Dartmoor
- Gotlandsruss
- New Forest
- Shetland
- Sportsponni
- Welsh
NPA-regelverk
Medlemsblad
Lenker
Registrer føllet selv og spar penger! 24.06.2011
Skrevet av: HS
Nå er det opprettet ” Min Side” her på NPAs hjemmeside. Du finner innloggingsfeltet til høyre. Her vil du kunne få tilgang til alle ponnier du er registrert som oppdretter og eller eier av. Du kan registrere egne føll direkte og har hele tiden oversikt over når du har registrert føll, og når det er blitt behandlet av stambokfører dvs når hestepasspapirer er sendt til deg.

Det er penger å spare på å registrere føllet sitt selv.

Du kan også endre dine personopplysninger som adresse, e-post adresse osv.  Endringene her vil automatisk bli oppdatert i stambokførers registreringsbilde. 

For å opprette ”Min Side” må du være medlem i NPA.  Send først en e-post til stambokfører hvor du skriver at du vil opprette ”Min Side”. Oppgi medlemsnummer og når medlemskapet for inneværende år ble betalt.

Oppgi ditt brukernavn og passord. Brukernavnet skal bestå av medlemsnr +4 tegn. (Medl.nr ditt finner du i adressefeltet bak på Ponni-Nytt).  Passordet skal bestå av maks 6 tegn og eller siffer.

Stambokfører vil så skrive inn ditt brukernavn og passord i dine personopplysninger, og du kan deretter logge deg inn på ”Min Side.”

Hvis du ønsker å registrere egne føll sparer du kr 100,- av registreringsavgiften på føllet.

Når du har registrert føllet på ”Min Side” med navn, fødselsdato og far og mor, vil stambokfører automatisk se dette på registreringsbildet i databasen. Send deretter springseddelen til stambokfører med en gang! Så snart stambokfører har mottatt original springseddel for det aktuelle føllet vil registreringen bli kontrollert, føllet får NPA nr og UELN nr og hestepasspapirer sendt til oppdretter.  Føllet kan ikke få registreringsnummer før original springseddel er mottatt hos stambokfører.

Utstillingssesong.

Husk å registrere føllet ditt i god tid før påmeldingsfrist for føllskue!
Hingstekåringene er over for i år, og det er alltid noen glade og noen skuffete hingsteeiere i kjølevannet etter kåringene. Til dere som ikke fikk hingsten gjennom nåløyet og velger å kastrere hingsten, send en e-post til meg slik at jeg kan registrere dette i databasen.  Les ellers mer om kåringene annet sted i bladet.

Skal dere på føllskue med føll i år, enten på offisiell utstilling eller NPA show, så husk at føllet bør være ca en måned før dere belaster det med alle nye inntrykk det opplever på en utstilling.

Føllet må være registrert med NPA nr før det kan bedømmes på et føllskue. Planlegger dere å melde på føll til føllskue, så vær ute i god tid med registreringen av føllet.  Enten dere velger å registrere føllet via ”Min side” eller direkte til meg, jeg ha mottatt springseddelen minimum 14 dager før føllskuet.

I fjor var det mange føll som ble registrert i siste øyeblikk før utstilling, og det innebærer mye ekstra arbeid for meg.   Til slutt vil jeg ønske alle en fin vår med alle hyggelige begivenheter det innebærer!

Hilsen stambokfører

 


Tips en venn om denne nyheten:
Fra: Til epost:
 
Show og utstiling
Pass og registrering
Nettbutikk
Søk i ponniregisterert
Ponnier til salgs
Vis stambøker
Kontakt oss
Logg på "Min side"
Brukernavn:
Passord:
 
Hva er "Min side"?
Motta nyheter på epost!
Din epost:

Våre samarbeidspartnere
Siden er copyright © beskyttet og tilhører Norsk Ponniavlsforening