Forsiden
Om NPA
- Styret
- Stambokfører
- Raserepresentanter
Stutterier
Show og utstilling
- Påmelding til utstilling
- Resultater
Hingstekatalogen
Søknader om
navnegodkjenning
Ponniregister (søk)
Statistikk
- Dyr pr. rase
- Bedekninger
- Lisensieringer
Bli medlem
Ponnipool
- Ponni søker rytter/kusk
- Rytter/kusk søker ponni
Ponniraser
- Avlsplan for ponnier
- Connemara
- Exmoor
- Dartmoor
- Gotlandsruss
- New Forest
- Shetland
- Sportsponni
- Welsh
NPA-regelverk
Medlemsblad
Lenker
For en fantastisk dag! 04.04.2024
Skrevet av: Sandra Davidsen
Søndag 10. mars arrangerte vi barnas dag på Bjørnli gård i Elverum.

Dette var et lavterskeltilbud og som ikke skulle koste så mye. Så med litt sponsing og litt dugnad så kom vi i land. Gro stilte sin ridehall til disposisjon, Karoline som tar bilder og Anne som hadde sløyfer og diverse premier til loddsalget.

22 påmeldte barn dro hjem med stjerner i øynene og et smil om munnen, med både diplom og sløyfer.

Jeg blir så glad når jeg ser så mange barn som er så fornøyde når de går rundt med ponnien sin. Noen hadde med egne ponnier mens andre fikk låne.

Mestringsfølelse tror jeg mange kjente på. Tenk å komme til et nytt sted, mange andre ponnier og i et ridehus som er fylt med barnelatter, musikk og en agility løype som man kunne få lov til å teste ut. Slalom, plastikk man skulle gå igjennom, bommer og et bittelite hinder var det de kunne bryne seg på.

Etter ei økt i ridehallen var det klart for en pause, (det er viktig at ponniene også får litt hvile da samtlige ponnier kjente på alle de skrittene de hadde gått rundt i ridehallen, de var gode å svette) ute rundt bålpanna. Vi grilla pølser, spiste sjokolade, pepperkaker og lekte. Det å kunne møtes å gjøre noe sosialt sammen med andre som har samme interesser som en selv er gull verdt for alle, og jeg har inntrykk av at også foresatte satte pris på dette. Jeg telte ikke hvor mange vi var av store og små, men et sted mellom 50 og 60 stykker, det er jeg ganske sikker på.

Barna var ivrige, så etter pausa var de klare for ei ny økt i ridehallen med sine firbeinte venner. Selv om noen hadde med egne ponnier var det så fint å se at de lånte bort sine ponnier til andre barn også, sånn at de også fikk prøve. Tenk så stas å ha en egen ponni å vise frem og som andre også kan ha glede av.

Gro lånte bort shetlandsponnien Lukas og den meget stødige Nordlandshesten Tord, til de som ikke hadde ponni. Jeg må rette en veldig stor takk til Mari og Petra. To fantastisk flinke jenter som brukte søndagen sin på å leie rundt på barn som ønsket å prøve å ri. Dere gjorde en formidabel jobb, tusen tusen takk.

Vi hadde også loddsalg, så før de fleste dro hjem hadde vi loddtrekning. Det var mange premier som skulle loddes ut. Noen var mer heldig enn andre og reiste hjem med flere gevinster, mens andre var kanskje skuffet over å ikke ha fått med seg noe. Men det var ingen sure miner av den grunn. Alle påmeldte barn fikk et diplom og ei sløyfe, noe som satte prikken over i`en. Det var stolte barn som jeg tror hadde en veldig fin dag sammen med oss. Tusen takk til alle som tok turen, engasjementet deres og alle de gode ordene om hvor bra dette var for ungene deres. Det setter vi veldig pris på.

Dette var utrolig gøy, lærerikt og lysten til å få til noe sånn igjen er absolutt tilstede. Karoline Krogsrud tok turen med kamera, så det vil bli lagt ut en link med enda flere bilder når de er sortert og klare. Så det er bare å ta kontakt med oss om dere ønsker å kjøpe noen av bildene.

Håper vi sees igjen om ikke så altfor lenge.

- Anne

 

Flere bilder fra dagen enn de nedenfor kan dere se her. Ønsker noen å kjøpe bilder av sitt barn, kan dere ta kontakt med fotograf Karoline Krågsrud på facebook/messenger eller mail kk-photo@hotmail.com . All inntekt for salg av bildene går til NPA.

 


Tips en venn om denne nyheten:
Fra: Til epost:
 
Show og utstiling
Pass og registrering
Nettbutikk
Søk i ponniregisterert
Ponnier til salgs
Vis stambøker
Kontakt oss
Logg på "Min side"
Brukernavn:
Passord:
 
Hva er "Min side"?
Motta nyheter på epost!
Din epost:

Våre samarbeidspartnere
Siden er copyright © beskyttet og tilhører Norsk Ponniavlsforening