Forsiden
Om NPA
- Styret
- Stambokfører
- Raserepresentanter
Stutterier
Show og utstilling
- Påmelding til utstilling
- Resultater
Hingstekatalogen
Søknader om
navnegodkjenning
Ponniregister (søk)
Statistikk
- Dyr pr. rase
- Bedekninger
- Lisensieringer
Bli medlem
Ponnipool
- Ponni søker rytter/kusk
- Rytter/kusk søker ponni
Ponniraser
- Avlsplan for ponnier
- Connemara
- Exmoor
- Dartmoor
- Gotlandsruss
- New Forest
- Shetland
- Sportsponni
- Welsh
NPA-regelverk
Medlemsblad
Lenker
Hyllestad shetlandshow 2022 13.10.2022
Skrevet av: Sandra Davidsen
Den 3. september var det igjen klart for Hyllestad shetlandshow 2022.

50 ponnier var påmeldt, og det er meget gledelig selv om 10 stk. ble strøket. Det var 25 minier og 23 standarder. Veldig gøy (2 standarder var kun med i rideklasse, så egentlig 25 standarder var med). Solen var med oss og det ble en fantastisk dag. Det var egen miniring og egen standardring. D.v.s. at det kåres egen mini champion og reserve mini champion. Det samme gjøres i standardringen. Til slutt møtes disse 4 i en overall ring championship finale. Det var eget føll skue og hele 10 føll var påmeldt, og selv om 3 ble trukket, så fikk alle de 7 som var igjen gull! Susan Hellum var vår dommer og hun er en fantastisk sådan. Masse kunnskap og erfaring! Vi var heldige som fikk henne hit!

Alle resultater blir å lese nederst her. Nevner at de fire som kom i overall Championat var Sævelunds Willem, Sævelunds Haylinn, Hermits Abaccus og OMC BeeTee. Her klarte vakre Sævelunds Willem ta gjeveste tittel, mens super flotte standard føllet Sævelunds Haylinn tok reserve. Fantastisk bra gjort av Birgitte Kjelsvik å ta en dobbel seier! Hun har avlet begge selv og jeg må si det står respekt av hennes avel. Hun går litt sine egne veier og tenker litt mer på britiske/skotske linjer kombinert med de hollandske. Ponniene er alltid topp presentert og i riktig kondisjon.

Hermits Abaccus (mini) er 3 år og ble mini champion. Han er innkjøpt fra Storbritannia som føll og ren Berry gutt. Meget vakre OMC BeeTee vant reserve champion mini, og ekstra gøy er det at «nye« folk hadde denne hoppa, nemlig islandshest-folket Janikke Nørkov og Bjarni Gudmundsson. Reserve beste føll ble minihoppa Bergli Prosecco Princess, som er mushroomfarget. Ridechampion ble Marie Sognes og storesøster Ingeborg Sognes ble reserve. På Hyllestad shetlandshow er vi nøye med at ALLE skal være inkludert og alle nye tror jeg kunne føle det.

På kvelden var det middag på hotellet med premieoverrekking av pokaler fra ordføreren i Hyllestad, og de som reiste lengst fikk 500 kr hver (fra sponsorer av showet) og hyggelig takkekort. Alle de «nye« fikk vinflaske som premie når de viste sin ponni. Jeg tror alle reiste lykkelige hjem. Håper enda flere vil ta turen hit neste år! Takk for nå. Mvh Bjørn Roar Larsen.

- Dommer Susan Hellum skrøyt veldig av både showet i seg selv, og den sosiale biten og engasjementet blandt folk i hele kommunen rundt showet. Det var også jevnt over meget høy kvalitet på ponniene på showet! - Showkoordinator

Fullstendig resultatliste kan sees her.

  Marie Norddal Sognes, 5 år, med Stall Røeds Jo-Ela NPA 7543, og Ingeborg Norddal Sognes, 6 år, med Lucky Pepita NPA 9354.

  Rideklasse med leier.

  Beste føll Sævelunds Haylinn NPA 10472

  Reserve beste føll Bergli Prosecco Princess NPA 10439

  Oppstalling i kveer på showground.

  Reserve unghestchampion og beste mini Hermits Abaccus NPA 10211 og reserve beste mini OMC BeeTee NPA 9299

  Best in show Sævelunds Willem NPA 7886 og Reserve best in show, Unghestchampion og Beste føll Sævelunds Haylinn NPA 10472

   Best in show Sævelunds Willem NPA 7886

  Sosial sammenkomst med middag og premieutdeling på hotellet på kvelden etter showet.


Tips en venn om denne nyheten:
Fra: Til epost:
 
Show og utstiling
Pass og registrering
Nettbutikk
Søk i ponniregisterert
Ponnier til salgs
Vis stambøker
Kontakt oss
Logg på "Min side"
Brukernavn:
Passord:
 
Hva er "Min side"?
Motta nyheter på epost!
Din epost:

Våre samarbeidspartnere
Siden er copyright © beskyttet og tilhører Norsk Ponniavlsforening