Forsiden
Om NPA
- Styret
- Stambokfører
- Raserepresentanter
Stutterier
Show og utstilling
- Påmelding til utstilling
- Resultater
Hingstekatalogen
Søknader om
navnegodkjenning
Ponniregister (søk)
Statistikk
- Dyr pr. rase
- Bedekninger
- Lisensieringer
Bli medlem
Ponnipool
- Ponni søker rytter/kusk
- Rytter/kusk søker ponni
Ponniraser
- Avlsplan for ponnier
- Connemara
- Exmoor
- Dartmoor
- Gotlandsruss
- New Forest
- Shetland
- Sportsponni
- Welsh
NPA-regelverk
Medlemsblad
Lenker
NPA show på Starum - resultater og bilder 16.01.2018
Skrevet av: HS
Vet ennå ikke helt hva jeg tenkte på i gjerningsøyeblikket da jeg fikk for meg og arrangere et vintershow ... men de "gale" sier da aldri nei til show ! Tusen takk til mine fantastiske medhjelpere !

Og med 31 meldte til ekstriør og 20 starter i bruksklassene så ble et nyttårs show nok en gang en realitet ! Noen ponnier ble dessverre strøket underveis i prosessen... men vi hadde en fantastisk hyggelig ponni dag på Starum ! 

Og alle kom vel hjem på glatta ! 

 

 

Må få takke dommer Live Enerhaugen for en fantastisk innsats gjennom en lang dag .... jeg har vært showkordinatoor for NPA nå i flere år, men sånn skryt som vi mottok for deg Live i forbindelse med bruksklassene har jeg aldri mottatt før ! Tusen takk Live for at du er den du er. Vi blir så stolte av deg ! 

Og stor takk til dommer aspirantene Line Molversmyr og Renate Uglelstad som tolmodig fulgte med og skrev for Live gjennom en lang dag.

 

 

 

Knall og fall i rideklassene...men etter hva jeg lærte da jeg begynte å ri så blir man ikke en god rytter før man hadde ramla av minst 100 ganger, og med en sånn fantastisk dyktig dommer fikk jo msn jo selvsagt nytt forsøk... 

Beste Bruksponni ble Elmholts Uventa NPA 9018 med sin dyktige rytter Victoria Vergara, og reserve Beste Bruksponni ble Plassens Muffins  NPA 4280 med Julie Jakhelln på ryggen.   

 

 

 Alle fotos: Cecilie Wendel

Det var høy kvalitet over de ponniene som møtte til ekstriør, og som sin Unghest Champion falt valget på Gnist Gladiator NPA 9078 som fikk hele 10 på type, han er oppdrettet av Gry Winæss og Stein Langørgen og eid av Siv Nyand ! Som sin reserve unghest Champion falt valget på  Jahrs Mr. Clyde NPA 9091 som er oppdrettet og eid av Ole Kristian Jahr Indresæter.

 

Resultater fra showet

 

BEST IN SHOW  ble så velfortjent den vakre sorte perlen til Bente Tveita  Dorthealyst Prinsess NPA 7129, og som reserve Best in Show falt valget på den vakre Shetlands valakken Ingmar fra Øya  som er oppdrettet og eid av Eldrid Slotnæs.

 

 Siv Nyland 

 


Tips en venn om denne nyheten:
Fra: Til epost:
 
Show og utstiling
Pass og registrering
Nettbutikk
Søk i ponniregisterert
Ponnier til salgs
Vis stambøker
Kontakt oss
Logg på "Min side"
Brukernavn:
Passord:
 
Hva er "Min side"?
Motta nyheter på epost!
Din epost:

Våre samarbeidspartnere
Siden er copyright © beskyttet og tilhører Norsk Ponniavlsforening